Politică de Confidenţialitate

POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE DENIED IT SRL

Protecţia datelor dvs. cu caracter personal pe care ni le-aţi pus la dispoziţie este deosebit de importantă pentru noi. Orice informaţii furnizate Denied IT SRL prin intermediul site-ului vor fi folosite şi protejate potrivit dispoziţiilor legale.

Denied IT SRL administrează toate datele cu caracter personal primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În cazul în care dvs. puneţi în mod benevol la dispoziţia Denied IT SRL orice date cu caracter personal, sunteţi de acord că Denied IT SRL, în scopul şi pe durata determinată de specificul operaţiunii, să înregistreze aceste date şi să le administreze.

Pe lângă informaţiile furnizate de dvs., este posibil că Denied IT SRL să adune informaţii şi în timpul vizitelor dvs. pe pagină web a Denied IT SRL, prin intermediul instrumentelor noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri).
Denied IT SRL va utiliza în mod provizoriu următoarele informaţii generate automat, care nu conţin date cu caracter personal, în scopul întreţinerii tehnice a paginii web:

  • adresa de protocol de Internet (adresa IP),
  • denumirea domeniului (URL),
  • datele de accesare,
  • istoricul de accesare al clientului (adică paginile vizualizate, link-urile pe care se face click),
  • codul HTTP de răspuns,
  • datele paginii web de unde se face accesarea,
  • cantitatea de octeti utilizată cu ocazia vizitării,
  • dată şi durata vizitării,
  • datele paginilor vizualizate,
  • tipul şi limba browser-ului utilizat.

Utilizarea si transmiterea datelor. Confidenţialitate

Dacă Denied IT SRL doreşte să utilizeze datele furnizate de dvs. într-un alt scop decât cel pentru care a fost efectuată înregistrarea iniţială, Denied IT SRL vă informa persoană în cauza şi vă solicită acordul prealabil al acesteia, acordându-i posibilitatea că după aceea să anuleze acordul respectiv în orice moment.
Denied IT SRL nu va transmite niciunei terţe persoane datele cu caracter personal pe care le administrează, cu excepţia situaţiilor obligatorii prevăzute de lege, fără acordul prealabil al persoanei în cauza.

Denied IT SRL va avea dreptul de a utiliza datele cu caracter personal pe care dvs. i le-aţi pus la dispoziţie pentru următoarele scopuri:

cercetări de piaţă, analizarea pieţei,
analizarea obiceiurilor clienţilor,
întocmirea statisticilor privind vizitatorii.
Denied IT SRL va trata toate informaţiile referitoare la persoane, la datele cu caracter personal şi la relaţiile de afaceri cu Denied IT SRL, ale clienţilor şi ale partenerilor săi şi ale altor clienţi că fiind informaţii confidenţiale.

Securitatea prelucrării datelor

Pentru a evita utilizarea neautorizată a datelor cu caracter personal administrate de Denied IT SRL şi utilizarea necorespunzătoare a acestora, societatea noastră a luat măsuri complexe tehnice şi de exploatare pentru siguranţă.
Supunem sistematic controlului procedurile de siguranţă utilizate de noi şi le îmbunătăţim în concordanţă cu noile dezvoltări tehnologice.

Informare

La solicitarea dvs. în scris, Denied IT SRL vă va informa despre administrarea datelor dvs. cu caracter personal. O dată pe an, aveţi dreptul să obţineţi în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dvs. sunt sau nu prelucrate.

Prin cererile formulate, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 677/2001, vă puteţi exercită următoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei.

Vă atragem atenţia asupra faptului că de pe pagină web a Denied IT SRL puteţi ajunge şi pe paginile web ale altor companii şi organizaţii.
Denied IT SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi corectitudinea datelor comunicate pe acestea, nici pentru protecţia datelor dvs.
În cazul utilizării unor astfel de pagini web, vă recomandăm să vă interesaţi în legătură cu politică de protecţie a datelor pe care o are organizaţia care a publicat pagină respectivă.

Cum foloseşte Denied IT Cookie-urile

“Cookie” este un fişier de date mic (un fişier de date care permite schimbul de informaţii între server şi client) transferat de o pagină web pe hard disk-ul calculatorului dvs.
Denied IT SRL sau furnizorii săi de servicii trimit cookie-uri atunci când vizitaţi pagină sau paginile noastre web unde apar anunţurile noastre publicitare, unde faceţi cumpărături, unde solicitaţi sau personalizaţi informaţii sau unde vă înregistraţi pentru anumite servicii.

Denied IT SRL foloseşte cookie-uri pentru a află dacă aţi mai vizitat vreodată pagină noastră web şi pentru a identifica acele funcţii / servicii care vă pot fi de folos.
Cookie-urile de tip HTTP şi Flash pot îmbunătăţi experienţă dvs. că vizitator prin păstrarea informaţiilor preferate de dvs. la vizitarea paginii noastre.
Cookie-urile de tip HTTP sau Flash nu sunt capabile să vă identifice că persoană.

În general, cookie-urile sunt clasificate că cookie-uri de “sesiune” sau cookie-uri “persistente”.

Cookie-urile de sesiune nu rămân pe calculatorul dvs. după ce închideţi browser-ul.

Cookie-urile persistente rămân pe calculatorul dvs. până le ştergeţi sau expiră. Majoritatea browser-elor acceptă cookie-urile automat în mod implicit, însă dvs. puteţi în mod uzual să le refuzaţi sau să le acceptaţi selectiv prin ajustarea preferinţelor din browser-ul dvs.
Dacă dezactivaţi cookie-urile, este posibil că anumite opţiuni de pe pagină noastră web să nu fie disponibile pentru dvs. sau unele pagini să nu fie afişate corespunzător.

Puteţi găsi informaţii despre browser-ele populare şi despre cum să ajustaţi preferinţele cu privire la cookie-uri în secţiunea de ajutor şi suport a browser-ului dvs.

Denied IT utilizeaza urmatoarele tipuri de cookie-uri

Cookie-uri analitice:

Atunci când vizitaţi o pagină web a Denied IT SRL, programele software analitice creează un “cookie” anonim care ne spune dacă aţi mai vizitat pagină respectivă înainte.
Acest tip de cookie ne ajută să urmărim câte persoane vizitează pagină web, de unde sunt persoanele respective şi ce pagini web vizualizează acestea.
Apoi folosim aceste informaţii pentru a vedea performanţele paginilor respective şi a găsi modalităţi de a le îmbunătăţi.
Cookie-urile analitice sunt utilizate numai pentru colectarea de informaţii statistice şi nu pot fi utilizate pentru identificarea persoanelor.

Cookie-uri pentru performanţele paginilor:

Unele cookie-uri sunt folosite pentru a ţine minte preferinţele dvs. în materie de instrumente sau opţiuni cu care interactionati pe pagină noastră web. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal.

Cookie-uri cu ţintă geografică:

Utilizăm acest tip de cookie-uri pentru a afişa conţinutul relevant pentru regiunea dvs. Aceste cookie-uri utilizează informaţii din browser-ul dvs. pentru a determina locaţia dvs.

Pot dezactiva aceste cookie-uri?

Va puteţi configura browser-ul de internet astfel încât să nu accepte cookie-uri de la nicio pagină web sau de la anumite pagini web. Puteţi găsi informaţii în meniul de ajutor din browser-ul dvs.