Soluţii

SOLUŢII IT&C

 Denied IT vine în întâmpinarea dumneavoastră cu următoarele soluţii IT

  • Virtualizaresimna-banner-2
  • Business Continuity
  • Restore
  • Backup
  • Outsourcing
  • High Availability

 
Virtualizarea este o tehnologie prin intermediul caruia resursele hardware ale unui server sunt partajate în mai multe maşini virtuale asfel un dispozitiv hardware va putea fi disponibil că un ansamblu de resurse logice pentru alte sisteme de operare sau aplicaţii software.
Business continuity (continuarea activităţii companiei dumneavoastră) este un plan format din mai multe module: Disaster Recovery, High Availability şi Backup Restore. Fiecare dintre aceste module este foarte important în bună desfăşurare a companiei.
Soluţia Restore. Din diverse motive aţi pierdut datele originale. Nu trebuie să va faceţi griji pentru că noi va punem înapoi datele în calculator / server dintr-un backup (copie de siguranţă) anterior.
Cu ajutorul soluţiei de Backup facem copii de siguranţă ale datelor dumneavoastră, că în cazul în care datele originale se pierd din diverse motive, să nu fiţi afectaţi!
High Availability este o abordare a designuluii de sistem prin intermediul căruia se implementează măsuri menite să menţină nivelul operaţional al sistemelor pe durata contractului.Această abordare se face pe patru planuri: detectarea erorilor,gradul de recuperare a datelor,fiabiliate,operaţiuni continue.
Outsourcingul IT (Externalizarea IT) este procesul prin intermediul căruia o companie subcontracteaza o altă companie / persoană din exteriorul structurii organizaţionale internă pentru a administra o parte din serviciile IT sau chiar întreg departamentul IT.
Va oferim cele mai bune soluţii IT la locaţia dumneavoastră, prin telefon, prin email, prin răspuns la comentariile lăsate de dumneavoastră sau prin chat.
Date despre adresa de email şi telefon găsiţi pe pagină noastră de CONTACT.


Soluţiile noastre, succesul tău!


bannerNetw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *